header banner
Default

Je zou een cryptomiljonair kunnen worden met een investering van €1000 in Ripple - Kan je anno 2023 nog meer rijk worden met crypto? Wat zijn de beste crypto-investeringen?


De crypto markt is nog altijd een markt waarin kansen liggen om veel geld te verdienen. Of je nu een crypto trader bent die dagelijks op zoek is naar elke kans of voor langere tijd crypto vasthoudt; de kans bestaat nog altijd dat één investering je miljonair maakt.

Ripple is een goed voorbeeld van zo’n kans. Deze cryptomunt bestaat inmiddels zo’n 10 jaar en heeft behoorlijk wat meegemaakt. Zo is de naam veranderd naar XRP en werkt het samen met grote partijen uit de traditionele financiële wereld.

Vanuit de crypto markt zelf is nog wel eens kritiek op XRP en hoe decentraal de cryptomunt ontwikkeld is, maar doordat het wel in contact is gekomen met enkele grote partijen die XRP verder kunnen helpen, is de prijs van de munt in de afgelopen jaren flink gestegen.

Als we helemaal terug gaan naar begin 2014 was XRP zo’n $0,003079 per token waard. Een investering van $1.000,- had je toen 333.000 XRP opgeleverd.

De recordhoogte van de XRP koers staat nog altijd op $2,44, behaald in januari 2018. Je 330.000 XRP was op dat moment al bijna $800.000,- waard geweest en dus had je met deze enkele investering al in de buurt kunnen komen van één miljoen dollar winst.

Kan je Anno 2023 Nog Rijk Worden Met Crypto?

Anno 2023 liggen deze kansen niet meer zo voor de hand als dat ze 10 jaar geleden deden. De markt is een stuk meer verzadigd en het is lastiger om de juiste kansen te vinden, hoewel deze er dus nog wel zijn.

Er worden namelijk nog bijna dagelijks nieuwe cryptomunten gelanceerd die nog vergelijkbare stijgingen mee kunnen maken. Daarentegen staan ook veel nieuwe projecten die het niet halen, en zeker een stijging als XRP niet zullen herhalen.

Tot nu toe heeft 2023 vooral succes gebracht voor meme coins als Pepe Coin. Ook andere meme coins hebben geprofiteerd en dat heeft de markt ook weer opengebroken voor nieuwe deelnemers.

Wat zijn de Beste Crypto Investeringen?

VIDEO: How Much Ripple XRP Do You Need To Become A Millionaire?
Money Rules - Investing Tips

In dit artikel kijken we naar de beste crypto investeringen van het moment en dat lijken voorlopig meme coins te zijn. Onderstaande meme coins zijn verkrijgbaar in een presale waardoor jij je bij de groep eerste investeerders kan voegen.

  1. Mr Hankey Coin (HANKEY) – Shitcoin die gelanceerd wordt met kleine market cap
  2. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwe meme coin met zeer succesvolle presale
  3. Thug Life (THUG) – Binnenkort verkrijgbaar op de exchanges

>>> Nu naar Mr Hankey Coin <<<

De Beste Crypto Investeringen – Analyses

VIDEO: If you bought $1,000 of XRP in 2022 🚀 What could it be worth if it reaches it's ATH?
2PPD

Er zit een groot verschil tussen deze drie meme coins in welke potentie ze hebben, maar ook in die manier waarop ze gelanceerd worden. Alle 3 coins zijn eerst verkrijgbaar in een presale, maar de duur van deze presale en de doelen verschillen enorm.

Lees hieronder waarom juist deze drie meme coins dit overzicht gehaald hebben en bepaal zelf of er voor jou een interessante investering tussen zit!

1. Mr Hankey Coin (HANKEY) – Shitcoin die gelanceerd wordt met kleine market cap

VIDEO: I Uncovered What Crypto Billionaires Are Buying (Find 1000x Altcoins)
Kris McCauley

Mr Hankey Coin is de nieuwste meme coin uit dit overzicht en het team achter het project heeft er geen moeite mee dat dit als shitcoin gezien wordt. Sterker nog, dat is het hele idee van deze token.

De meme coin is gebaseerd op een karakter uit de animatieserie South Park. Mr Hankey is een kerstdrol die elke kerstavond vanuit de WC omhoog komt zetten, zoals de kerstman de andere weg volgt via de schoorsteen.

Daarmee is de connectie met shitcoin meteen gelegd. Een shitcoin wil zeggen dat de token of cryptomunt geen echte functie of toepassing kent. Dit hoeft nog niets te zeggen over de waarde.

Mr Hankey Coin wordt gelanceerd via een presale en daar begint het interessante van dit project. Ze hebben er namelijk niet voor gekozen een enorme presale te houden, maar bieden slechts voor $500.000,- aan tokens aan.

#1 Shit Coin

Met deze kleine presale mikt het team van Mr Hankey Coin op een zo snel mogelijke lancering van de token bij crypto exchanges. Na de presale zal de token daar dan ook terecht komen.

In totaal zijn er 400 miljoen tokens beschikbaar in de presale van de 1 miljard Mr Hankey tokens die er in totaal zijn. Verder worden er 400 miljoen tokens in een liquiditeitspool gestopt, 100 miljoen tokens voor marketing gereserveerd, 50 miljoen voor het team en de ontwikkeling en nog eens 50 miljoen voor listings bij centrale exchanges.

Je kunt je alvast aanmelden voor de Mr Hankey Coin Telegram zodat je op de hoogte blijft van het project. Daar krijg je ook als eerste te horen wanneer de presale geopend wordt. Dit kan belangrijk zijn gezien het beperkte aanbod aan tokens.

>>> Nu naar Mr Hankey Coin <<<

2. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwe meme coin met zeer succesvolle presale

VIDEO:

Door naar een meme coin die al iets langer verkrijgbaar is in een presale; Wall Street Memes. Enkele weken geleden werd deze presale gelanceerd met een zeer ambitieuze hard cap van meer dan $30 miljoen.

Dat klinkt als veel, maar in enkele weken heeft Wall Street Memes al meer dan $14 miljoen binnengehaald waarmee het dus al bijna op de helft van de presale is. Deze presale is zo opgebouwd dat er verschillende fases zijn en de prijs langzaam aan stijgt.

Het project is ontstaan vanuit een aantal social media accounts die weer het licht vonden nadat de subreddit /r/WallStreetBets veel in het nieuws kwam. Het internetforum nam het op tegen de beleggers op Wall Street door de aandelen van Gamestop op te kopen.

Dit zorgde ervoor dat de prijs van deze aandelen omhoog schoot en dat was weer een probleem voor Wall Street. Daar hadden veel beleggers juist ingezet op een faillissement van Gamestop.

We_Meme_Business

De social media accounts van Wall Street Memes steken de draak aan met de grote Amerikaanse beleggers via humoristische plaatjes. Daarmee hebben inmiddels al meer dan 1 miljoen volgers opgebouwd, verspreid over verschillende sociale media platforms.

Al die volgers maken dus ook kennis met deze token. Eerder werden ze al voorgesteld aan een NFT-collectie die door hetzelfde team gelanceerd werd. Dat resulteerde erin dat de collectie, Wall Street Bulls, in iets meer dan een half uur uitverkocht raakte.

Er is dus al een enorme community die de token kent of er zelfs al in geïnvesteerd heeft. Deze community kan de meme token verder blijven pushen naar grote hoogtes en door nu in de presale te investeren kun je een flinke winst maken.

Je betaalt op dit moment $0,0316 voor de token, terwijl deze gelist zal gaan worden tegen een prijs van $0,0337 of hoger. Meedoen met de presale kan via de website van Wall Street Memes, daar wissel je Ethereum of USDT in voor de WSM tokens.

>>> Nu naar de Wall Street Memes presale <<<

3. Thug Life (THUG) – Binnenkort verkrijgbaar op de exchanges

VIDEO:

Tot slot is daar Thug Life, een meme coin die binnenkort al te verkrijgen is bij crypto exchanges. Met een hard cap van $2 miljoen is de presale al flink over de helft heen en zal het dus niet meer lang duren voordat het klaar is.

In totaal zijn er 4,2 miljard tokens van Thug Life en daarvan worden er bijna 3 miljard in de presale aangeboden. Dit houdt in dat 70% van de tokens dus al verkocht wordt, waardoor de volledige marktwaarde na de presale nog geen $3 miljoen zal zijn.

Ruimte zat nog om verder te groeien voor de THUG token en dat is dan ook de reden dat veel investeerders alvast tijdens de presale instappen. Daarnaast kan een eerste listing een flinke stijging in de prijs met zich mee brengen.

ThugLife

De Thug Life token is er voor iedereen die nog niet heeft kunnen profiteren van stijgende meme coins, maar de volgende kans niet willen missen.

Naast de winst die je kunt maken als de token meer waard wordt, zijn er nog meer mogelijkheden om te profiteren van de Thug Life Token. Zo blijft 15% van alle tokens gereserveerd voor beloningen voor de community.

Eén van die beloningen is een airdrop die gehouden wordt voor iedereen die THUG tokens in bezit heeft. Om mee te doen met de airdrop moet je ook nog Thug Life op een social media platform naar keuze gaan volgen.

>>> THUG kopen in de presale <<<

Sources


Article information

Author: Nina Ray

Last Updated: 1704273603

Views: 1140

Rating: 4.7 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nina Ray

Birthday: 1959-06-13

Address: 41742 Hill Rue Suite 363, Whiteburgh, HI 73721

Phone: +4720909673590248

Job: Firefighter

Hobby: Card Games, Camping, Web Development, Card Collecting, Hiking, Aquarium Keeping, Photography

Introduction: My name is Nina Ray, I am a talented, forthright, esteemed, transparent, venturesome, expert, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.